راهنمای خرید نمک شیلاتی صادراتی
نمک های صنعتی هر کدام با دانه بندی های مختلفی تولید می شوند. نمک صنعتی پودری یا آردی یکی از ریزترین انواع نمک های صنعتی است و نمک دانه درشت شیلاتی یکی از درشت ترین انواع نمک های صنعتی است. نمک شیلاتی کاربردهای بسیار متنوعی در صنایع دارد که در ادامه این مقاله در مورد آن ها صحبت کرده ایم. اگر قصد خرید نمک دانه درشت عدسی شیلاتی را دارید، با ما همراه باشید تا بیشتر با جزئیات این نمک و خصوصیات آن آشنا شوید.
نمک شیلاتی چیست؟
نمک های صنعتی هر کدام با توجه به کاربردهای خاصی که دارند، با تنوع زیادی نیز تولید می شوند. مهم ترین تفاوت میان نمک های صنعتی، اندازه دانه های این نمک هاست که باید به آن توجه داشته باشید. نمک شیلاتی صنعتی یکی از انواع نمک هایی است که در کارخانه های تولید نمک تولید می شود.
نمک شیلاتی یکی از انواع نمک های صنعتی است که می تواند کاربردهای مختلفی در صنایع دام و طیور و آبزیان داشته باشد. این نمک ها به دلیل اینکه کاربردهای بسیار زیادی در صنایع شیلاتی دارند، با نام نمک شیلاتی معروف شده اند. البته این نمک با نام های مختلف دیگری از جمله نمک نخودی، نمک عدسی، نمک مش 100 نیز در بازار کشور ایران به فروش می رود.
نمک شیلاتی جزء بزرگ ترین نمک های صنعتی موجود در بازار است. این نمک در اندازه های مختلفی تولید می شود که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم. این موضوع باعث شده تا نمک دانه درشت عدسی شیلاتی، کاربردهای بسیار زیادی در صنایع مختلف داشته باشد و به عنوان یک نمک صنعتی باکیفیت مورد استفاده قرار گیرد.
اندازه دانه های نمک شیلاتی چقدر است؟
همانطور که اشاره کردیم، مهم ترین تفاوت میان نمک نخودی شیلاتی با دیگر نمک های صنعتی موجود در بازار، اندازه نمک است. به طور کلی، اندازه دانه های نمک شیلاتی بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود. به عنوان یک خریدار نمک صنعتی شیلاتی باید بدانید که این نمک ها دارای چه خصوصیاتی هستند و با چه اندازه ای تولید می شوند.
نمک مش 100 یکی از پرفروش ترین انواع نمک شیلاتی موجود در بازار است که با نام نمک شکری نیز شناخته می شود. نمک مش 100 جزء نمک های دانه درشت است؛ اما به اندازه نمک شیلاتی درشت نیست. به همین خاطر نمک شیلاتی را با نام نمک نخودی و نمک عدسی نیز می شناسند.
اندازه دانه های نمک شیلاتی بسیار با هم متفاوت است. چرا که این نمک ها در اثر شکستن سنگ نمک بدست می آیند. پس ممکن است اندازه دانه های نمک شیلاتی با هم متفاوت باشد. عمدتا اندازه دانه های نمک شیلاتی از یک عدس بزرگ تر و از یک نخود کوچک تر است. با این حال می توان این نمک ها را در سایز 2 تا 10 میلی متر نیز خریداری کرد. یعنی گاها قطر نمک های شیلاتی به اندازه 1 سانتی متر نیز خواهد بود. خلاصه بگوییم که نمک صنعتی شیلاتی درشت ترین نمک صنعتی است که کاربردهای خاص خودش را دارد. البته می توان این نمک را بر اساس کاربردهای مورد نیاز با اندازه های مختلفی خریداری کرد.
انواع نمک نخودی یا عدسی
نمک شیلاتی که با نام نمک نخودی و عدسی نیز شناخته می شود، می تواند با تنوع بسیار زیادی در بازار کشور ایران به فروش برود. همانطور که اشاره کردیم این نمک ها دارای دانه بندی های متفاوتی هستند و این موضوع باعث ایجاد تفاوت در نمک های عدسی و نخودی شده است؛ اما فارغ از این موضوع، می توان نمک شیلاتی را از نظر یکدست بودن و نبودن به دو دسته زیر تقسیم بندی نمود. بدیهی است که هر یک از انواع نمک های شیلاتی زیر می توانند کاربردهای خاص خودشان را داشته باشند. پس هیچ کدام از این نمک ها نسبت به هم برتری خاصی ندارند.
· نمک نخودی درهم
نمک نخودی درهم یکی از انواع نمک های نخودی موجود در بازار است که می تواند با سایزبندی های مختلفی و به صورت فله ای خریداری شود. در واقع، در هنگام مشاهده نمک نخودی درهم شاهد دانه بندی های ریز و درشت مختلفی هستید که هر کدام می توانند برای شما کارایی داشته باشند؛ اما قطعا این دانه ها هم اندازه نیستند. به طور مثال، ممکن است یکی از دانه های نمک نخودی قطر 2 میلی متر و یک دانه دیگر قطر 7 میلی متر داشته باشد.
· نمک نخودی هم اندازه
نمک نخودی هم اندازه یکی از انواع نمک های شیلاتی است که با اندازه های مشخص تولید می شود. در واقع، نمک های نخودی هم اندازه دارای قطر و اندازه مشخصی هستند. پس می توانند برای زمانی که نیاز به استفاده از نمک صنعتی با اندازه یکسان است، مورد استفاده قرار گیرند. بنابراین، شما می توانید با خرید نمک نخودی هم اندازه از مزایای این نمک عدسی بهره مند شوید.
آیا نمک شیلاتی یک نمک خوراکی است؟
به طور کلی باید توجه داشت که نمک خوراکی جزء خالص ترین نمک های موجود در بازار است؛ اما نمک صنعتی درجه خلوص کمتری دارد. نمک شیلاتی نیز مانند دیگر انواع نمک های صنعتی درجه خلوص کمتری دارد. از این رو نمی تواند به عنوان یک نمک خوراکی شناخته شود. نمک های شیلاتی جزء بهترین نمک های موجود در بازارند که به صورت صنعتی استفاده می شوند؛ اما امکان استفاده از آن ها به صورت خوراکی وجود ندارد.
کاربردهای مختلف نمک شیلاتی چیست؟
نمک دانه درشت شیلاتی به عنوان یکی از انواع نمک های صنعتی موجود در بازار، می توانند کاربردهای بسیار زیادی در صنایع مختلف داشته باشند. این روزها این نمک ها به واسطه خصوصیات و ویژگی های خاصی که دارند، می توانند با اندازه های مختلفی نیز خریداری شوند. در ادامه به برخی از کاربردهای مختلف نمک صنعتی شیلاتی اشاره می کنیم.
- صنعت شیلات
نمک صنعتی شیلاتی به واسطه داشتن کیفیت بالا و دانه های درشت، بیشتر از هر نوع نمک دیگری در صنایع شیلاتی مورد استفاده قرار می گیرد. گندزدایی، افزایش میزان نمک و شوری آب، از جمله کاربردهای نمک شیلاتی در صنایع مختلف است.
- تصفیه آب
با کمک نمک صنعتی دانه درشت شیلاتی می توان اقدام به تصفیه آب کرد. این نمک جزء پرکاربردترین نمک ها برای تصفیه و گندزدایی آب محسوب می شود.
- اسیدسازی
در صنایع شیمیایی، می توان از نمک دانه درشت شیلاتی برای اسیدسازی استفاده کرد. بدیهی است که امکان خرید نمک شیلاتی دانه درشت درهم و دانه درشت هم اندازه برای اسیدسازی وجود دارد.
- نگهداری تجهیزات
به منظور نگهداری از تجهیزات مختلف در صنایع شیمیایی، شیلات و … می توان از نمک شیلاتی کیسه ای و فله استفاده کرد.
- استفاده در دیگ بخار و بویلر
نمک صنعتی شیلاتی می تواند کاربردهای بسیار زیادی برای دیگ بخار و بویلر داشته باشد. از این رو در بسیاری از کارخانه های صنعتی از نمک دانه درشت شیلاتی برای دیگ بخار و بویلرها استفاده می شود.
خرید نمک مخصوص سنگ ساب
نمک های دانه درشت از جمله نمک هایی هستند که می توانند در صنعت سنگ سابی مورد استفاده قرار گیرند. نمک مخصوص سنگ ساب یکی از انواع نمک های صنعتی است که با توجه به کاربرد خود، می تواند در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. خرید نمک مخصوص سنگ ساب مزایای بسیار زیادی را به دنبال دارد؛ اما باید در هنگام خرید نمک دانه درشت سنگ ساب به اندازه دانه های نمک توجه بیشتری داشت.
خرید نمک شیلاتی صادراتی (سختیگیر)
نمک شیلاتی سختیگیر در واقع همان نمک شیلاتی است که به واسطه داشتن خصوصیات سختی گیر با این نام مشهور شده است. نمک شیلاتی سختیگیر را می توان با دانه بندی های مختلفی و به صورت فله و کیسه خریداری کرد. به منظور خرید نمک شیلاتی سختی گیر، کافیست که به یکی از فروشگاه هایی که اقدام به فروش نمک صنعتی می کنند، مراجعه کنید.
خرید نمک مخصوص استخرهای ماهی
همانطور که می دانید آب دریا حاوی نمونه های مختلفی از نمک است. وجود مقداری نمک در آب دریا، می تواند باعث حفظ سلامتی ماهی ها شود. به همین خاطر است که باید در استخرهای پرورش ماهی از نمک های باکیفیتی استفاده شود تا از بروز مشکل برای ماهی ها جلوگیری گردد. نمک مخصوص استخرهای ماهی از جمله مواد معدنی هستند که می توانند به استخرهای ماهی اضافه شوند تا کیفیت آب استخر ماهی ها بهبود پیدا کند.
نمک مخصوص استخرهای ماهی برای کشتن انگل ها و آماده کردن بهترین شرایط برای رشد ماهی ها مورد استفاده قرار می گیرند. به همین خاطر، عمدتا خرید نمک مخصوص استخرهای ماهی می تواند مزایای بسیار زیادی را به همراه داشته باشد؛ اما آیا می دانید که نمک مخصوص استخرهای ماهی چیست؟
نمک شیلاتی یا همان نمک مش 100 به دلیل دانه درشت بودن، یکی از انواع نمک های مخصوص استخر ماهی است که می توان از کارخانه ها و شرکت های تولید نمک، آن را خریداری کرد. نمک شیلاتی به واسطه داشتن ویژگی های منحصر به فرد خود، می تواند بهترین گزینه برای اضافه شدن در استخرهای ماهی باشد. بنابراین، اگر استخردار هستید و به دنبال خرید نمک مخصوص استخرهای ماهی می باشید، می توانید نمک شیلاتی صنعتی را انتخاب کنید.
خرید نمک به عنوان یک انگل کش در استخرهای ماهی
نمک به عنوان یکی از ترکیبات معدنی موجود در جهان می تواند تاثیر بسیار زیادی روی عملکرد یک صنعت داشته باشد. نمک شیلاتی که با نام نمک نخودی یا عدسی نیز شناخته می شود، می تواند برای استخرهای ماهی گزینه ایده آلی باشد. یکی از کاربردهای اصلی نمک شیلاتی صنعتی، کشتن انگل ها و میکروارگانیسم هایی است که روی بدن ماهی رشد کرده اند و باعث ایجاد مشکلات مختلفی در استخرهای ماهی می شوند.
نمک شیلاتی به عنوان یکی از نمک های مخصوص استخرهای ماهی به شما این امکان را می دهد تا با خیالی راحت انگل های ایجاد شده روی پوست و پولک های ماهی ها را پاک کنید. اضافه کردن نمک مش 100 در استخرهای ماهی نیز با همین هدف انجام می شود. البته فرد استخردار باید بر اساس حجم آب موجود در استخر ماهی تصمیم بگیرد که چقدر نمک شیلاتی را به آب استخرهای ماهی اضافه کند تا ضرری برای سلامت ماهی ها نداشته باشد و از همه مهم تر، نمک به عنوان یک انگل کش حرفه ای حمل کند.
خرید نمک برای استفاده در هنگام حمل و نقل ماهی ها
یکی از مهم ترین کاربردهای نمک شیلاتی، استفاده در هنگام حمل و نقل ماهی هاست. زمانی که ماهی ها از دریا بیرون می آیند باید در یک آب متعادل که میزان کافی نمک در آن ها وجود دارد، نگهداری شوند. متاسفانه برخی از افراد به این موضوع توجهی ندارند و این موضوع می تواند باعث کاهش طول عمر ماهی ها در حین حمل و نقل شود.
نمک مخصوص استخرهای ماهی همان نمکی است که می تواند برای حمل و نقل ماهی ها در یک غلظت مشخص مورد استفاده قرار گیرد. نمک مخصوص حمل و نقل ماهی همان نمک شیلاتی است که به صورت درهم یا هم اندازه قابل خریداری است. در صورت نیاز به خرید یک نمک مرغوب برای حمل و نقل ماهی ها در استخر، می توانید با خیالی راحت اقدام به خرید نمک شیلاتی یا همان نمک نخودی کنید.
قیمت نمک صنعتی شیلاتی
قیمت نمک صنعتی شیلاتی بر اساس نوع نمک و کیفیت آن تعیین می شود. هر یک از نمک های شیلاتی موجود در بازار کشور ایران از نظر اندازه و کیفیت متفاوت اند. این موضوع باعث ایجاد تفاوت در قیمت خرید نمک شیلاتی شده است. نمک شیلاتی به عنوان یک نمک دانه درشت، می تواند تاثیر بسیار زیادی روی صنایع داشته باشد و کاربردهای مختلفی را از آن خود کرده است.
این موضوع باعث شده تا نمک شیلاتی فله فروش بسیار زیادی در کشور ایران داشته باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت نمک شیلاتی فله، می توانید با تولیدکنندگان این نمک ها در ارتباط باشید. چرا که نمک های شیلاتی فله با توجه به کیفیت و نوعشان با قیمت های مختلفی به فروش می روند.
جمع بندی
با توجه به اهمیت خرید نمک شیلاتی برای صنایع مختلف، در این مقاله در مورد جزئیات نمک دانه درشت شیلاتی صحبت کردیم. در حال حاضر، امکان خرید نمک شیلاتی با دانه بندی های درشت و ریز و به صورت درهم و یک اندازه از طریق فروشگاه ها و تولید کنندگان نمک های شیلاتی فراهم شده است.
قابل ذکر است که میتوانید فیلم این محصول را در کانال اپارات و کانال یوتوب ما مشاهده فرمایید
عالی
مفید
کیفیت عالی
عالی و مفید