با انواع نمک صنعتی و کاربردهایش آشنا شوید .
مقدمه
نمک صنعتی چیست و چه کاربردی دارد؟ آیا انواع مختلف آن را می شناسید؟ آیا نمک های صنعتی در زندگی روزمره ما تاثیر بسزایی دارند؟ خوب است تا بدانید کشور ما ایران یکی از 10 کشور بزرگ و برتر در زمینه تولید نمک های صنعتی به حساب می آید. بنابراین بهترین نوع نمک بدون ید و سنگ نمک صنعتی در کشورمان تولید می شود. این نمک ها همانطور که از نامشان پیداست صنعتی هستند و در صنایع مختلف به عنوان ماده اولیه مورد استفاده قرار می گیرند.
باید این موضوع را به خاطر داشته باشید که نمک های صنعتی هیچگاه مستقیما مورد استفاده قرار نمی گیرند. اما کاربرد آنها به گونه ای است که در اکثر صنایع مختلف به عنوان ماده اولیه مصرف می شوند و استفاده از آنها اهمیت بالایی دارد. در ادامه این بخش شما را به طور کامل با این نمک و انواع آن و همچنین کاربردهای آن آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
نمک صنعتی چیست؟
نمک صنعتی در ابتدا به صورت سنگ نمک از معادن استخراج می شود. در کشور ما بزرگترین معادن نمک در استان های سمنان، قم و شیراز قرار دارد. پس از استخراج، سنگ نمک به کارخانجات انتقال داده می شود و درجه خلوص آن بررسی می شود. همانطور که متوجه شدید نمک های صنعتی به عنوان نمک خوراکی مورد استفاده قرار نمی گیرند. زیرا این نمک ها از درجه خلوص پایین تری برخوردار هستند و به صورت تصفیه نشده می باشند. به همین علت نمی توان بدون تصفیه کردن، از آنها استفاده کرد. خوب است تا بدانید مصرف نمک تصفیه نشده با خلوص پایین برای سلامتی انسان به شدت مضر است و گاهی حیات را به خطر می اندازد.
اصلی ترین تفاوت های نمک صنعتی و نمک خوراکی در چیست؟
نمک صنعتی از خلوص پایینی برخوردار است. خلوص این نمک ها تقریبا 95% هستند. بنابراین هرگز نمی توان از آنها به عنوان نمک خوراکی استفاده کرد. نمک هایی که ما به صورت خوراکی استفاده می کنیم، خلوص بالایی دارند و کاملا تصفیه شده و پالایش شده هستند. یکی دیگر از تفاوت های نمک صنعتی و نمک تصفیه شده در ید موجود در نمک است. نمک های صنعتی به هیچ عنوان ید دار نیستند. بنابراین باید بگوییم به دلیل عدم وجود ید در این نمک ها و خلوص پایین آنها، مصرف نمک صنعتی برای سلامتی به شدت مضر است و باعث بروز بیماری های کبدی، کلیوی و صفراوی می شود.
نه تنها در خصوص نمک صنعتی بلکه خوب است تا بدانید تمامی مواد شیمیایی که خلوص پایینی دارند، کاربردشان صنعتی است و برای مصارف خوراکی مناسب نیستند. همچنین باید بدانید که فرآیند تصفیه کردن نمک یک فرآیند زمانبر و پر هزینه است. به همین علت اکثرا نمک های صنعتی در معادن به صورت سنگ نمک به فروش می رسند. سپس به کارخانجات مربوطه منتقل شده و فرآیند تصفیه سازی روی آنها انجام می شود. بدین ترتیب این نمک ها از حالت صنعتی خارج می شوند و برای مصارف خوراکی مورد استفاده قرار می گیرند.
کاربرد نمک های صنعتی چیست؟
نمک صنعتی همانطور که از نامش پیداست در صنایع مختلفی کاربرد دارد. استفاده از این نمک در صنایع به عنوان ماده اولیه بسیار مهم است. زیرا خواص و ویژگی های این نمک باعث می شود تا یک سری خاصیت به محصولات تولید شده از آن داده شود. اما بهتر است تا ببینیم این نمک در کدام صنایع مورد استفاده قرار می گیرد؟ به مواردی که در ادامه مطرح می کنیم، توجه داشته باشید.
-
اسید سازی
یکی از کاربردهای مهم استفاده از آن به عنوان ماده اولیه در صنعت اسید سازی است. این نمک برای تولید اسید هیدروکلریدریک استفاده می شود و نقش مهمی در تولید آن دارد.
-
مواد شوینده و بهداشتی
نمک صنعتی در تولیدات مواد شوینده و بهداشتی نیز نقش بسیار مهم و موثری دارد. خواص و ویژگی های موجود در این نمک باعث می شود تا قدرت پاک کنندگی و تمیز کنندگی مواد شوینده بالاتر برود. همچنین ویژگی هایی که این نمک به مواد شوینده و بهداشتی می دهد باعث می شود تا قدرت حلالیت این مواد در آب بالاتر برود.
-
دامداری و دامپروری
یکی دیگر از کاربردهای مفید و موثر سنگ نمک صنعتی استفاده به عنوان سنگ نمک دامی است. پس از استخراج سنگ نمک از معادن، این سنگ ها به تکه های کوچکتری خرد و تبدیل می شوند. سپس از این تکه های کوچک تر شده به عنوان خوراک دام و طیور و همچنین برای رعایت بهداشت دام استفاده می شود.
-
استفاده در شیلات
از دیگر کاربردهای نمک صنعتی باید به صنعت شیلات و پرورش ماهی اشاره کنیم. استفاده از سنگ نمک های صنعتی برای تمیز و ضدعفونی نگه داشتن آبی که ماهی ها در آن قرار دارند بسیار مهم است. این سنگ نمک ها برای ماهی ها ضرری ندارند و از خواص ضد انگلی و ضد قارچی برخوردار هستند.
-
استفاده در راهداری
از نمک صنعتی به عنوان ضد یخ در جاده ها و اتوبان ها استفاده می شود. در بسیاری از شهرها در فصول سرد سال بارندگی های شدید جاده را به شدت لغزنده می کند. برای جلوگیری از لغزندگی و یخ زدگی جاده از این نمک های صنعتی استفاده می کنند.
-
استفاده در صنعت چرم سازی
از نمک های صنعتی برای دباغی کردن پوست چرم نیز استفاده می شود. این نمک ها را به دانه بندی های مختلفی تبدیل می کنند و سپس از آن برای نگهداری و فرآوری پوست چرم استفاده می کنند.
-
استفاده در تصفیه آب و فاضلاب
از دیگر کاربردهای مهم نمک های صنعتی باید به تصفیه آب و فاضلاب اشاره کنیم. این نمک ها به دلیل خاصیت ضد باکتریایی که دارند، برای تصفیه آب مورد استفاده قرار می گیرند.
انواع نمک های صنعتی را بشناسید :
نمک صنعتی انواع مختلفی دارد. این نمک ها در گریدهای مختلفی تولید می شوند که هر یک از آنها ادارای خواص و ویژگی های منحصر به فرد خودشان هستند. خوب است تا بدانید نمک های صنعتی از نظر دانه بندی به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند. هر یک از انواع نمک صنعتی با نوع دیگر آن متفاوت هستند. بنابراین با توجه به گرید هر یک از انواع نمک های صنعتی، آنها را در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می دهند. اندازه (مش) نمک های صنعتی در دسته بندی آنها تاثیر بسیار زیادی دارد. زیرا بر اساس اندازه دانه های نمک، کاربرد آنها متفاوت است.
از جمله مهمترین انواع نمک صنعتی باید به نمک پودری یا نمک آردی، نمک نخودی، نمک شکری، نمک صدفی، نمک صدفی 120، نمک صدفی 130، نمک شکری 110، نمک سختیگیر، نمک نمکدان و… اشاره داشته باشیم. همانطور که قبلا هم به این موضوع اشاره داشتیم، هر کدام از این نمک ها با توجه به گرید و اندازه هایی که دارند، کاربردهای متفاوتی نیز دارند. در ادامه این بخش به بررسی کاربرد هر یک از این نمک ها می پردازیم.
کاربرد نمک پودری یا نمک ریز :
یکی از انواع نمک صنعتی، نمک پودری یا نمک ریز است. البته به این نوع نمک، آردی یا نمک هواکشی نیز می گویند. آیا می دانید اصلی ترین دلیل نامگذاری این نمک چیست؟ از آنجایی که نمک پودری فاقد هر نوع دانه بندی است و کاملا مانند آرد می باشد، به آن نمک ریز یا آردی هم می گویند. در بین انواع نمک های صنعتی، این نوع نمک دانه بندی ریزتر و کوچکتری دارد.
یکی از مهمترین ویژگی های نمک پودری جذب سریع رطوبت هوا است. به همین خاطر این نوع نمک صنعتی نرم بیشتر از سایر نمک ها کلوخه می شود. به همین خاطر باید بگوییم نگهداری از این نمک بسیار سخت است و حتما باید در کیسه های جداگانه ای نگهداری شود. در صورتی که نمک آردی یا هواکشی با سایر نمک هایی که دانه بندی درشت تری دارند، نگهداری شود، قطعا با افت کیفیت روبرو می شود. با توجه به ویژگی های نمک هواکشی آیا می دانید اصلی ترین کاربرد آن چیست؟ استفاده از این نوع نمک صنعتی در صنایع چرم سازی، صنایع اسید و کلر سازی، کارخانجات مربوط به تولید ضد یخ ، تصفیه خانه های آب و فاضلاب، کارخانجات تولید کاغذ، کارخانجات تولید مواد اولیه و… دیده می شود. بنابراین کاربرد نمک پودری یا نمک آردی در صنایع مختلف بسیار گسترده است.
کاربرد نمک شکری :
یکی دیگر از انواع نمک صنعتی، نمک شکری است. شاید نام این نوع نمک برایتان جالب باشد. چرا که شکر و نمک کاملا متضاد یکدیگرند. اما دلیل اصلی نامگذاری این نوع نمک صنعتی، اندازه و دانه بندی آن است. خوب است تا بدانید نمک شکری در دو نوع نمک شکری ریز و نمک شکری درشت تولید می شود. در ادامه این بخش شما را با انواع دیگر نمک های صنعتی آشنا می کنیم. اما لازم است تا بدانید از لحاظ اندازه، نمک شکری مابین نمک صدفی و نمک شیلاتی قرار دارد. مانند نمک پودری برای نمک شکری نیز یک سری نام های رایج وجود دارد. این نوع نمک با نام های نمک حفاری، نمک مش 110، نمک درشت نانوایی، نمک نفت و نمک آنتی کیک نیز شناخته می شود.
آیا می دانید نمک شکری در کدام یک از صنایع کاربرد دارد و به چه منظور استفاده می شود؟ از این نوع نمک در صنایع مختلفی همچون صنایع غذایی، صنایع نساجی، برف روبی جاده ها، خوراک دامی، صنایع شیمیایی، نفت و حفاری و… استفاده می شود. اما به طور کلی بیشترین کاربرد نمک شکری برای حفاری نفت و گاز است که معمولا هم در تناژهای بسیار بالایی به فروش می رسد. تولیدکنندگان این نوع نمک صنعتی با توجه به تقاضا در بازار و درخواست ها برای صادرات، نمک شکری را در بسته بندی های 20 تا 1000 کیلوگرمی آماده می کنند.
خوب است تا بدانید نمک شکری جزو یکی از محبوب ترین انواع نمک صنعتی به حساب می آید که در کشور ما به صورت خرده و عمده معامله می شود. بسته بندی این نوع نمک ها نیز با توجه به شرایط نگهداری آن خاص است. معمولا نمک های صنعتی شکری در کیسه های لمینت، یک لایه و دو لایه به بازار عرضه می شوند. این نوع نمک با توجه به میزان تقاضای بالایی که در بازارهای داخلی و خارجی دارد، تولید می شود.
انواع نمک های نمک صدفی
نمک صدفی یکی دیگر از انواع نمک صنعتی است که در اندازه ها و دانه بندی های مختلفی تولید می شود. نمک صدفی 120 و نمک صدفی 130 انواع نمک صدفی هستند که در بازار در دسترس می باشند. علت نامگذاری این نوع نمک صنعتی نیز مانند سایر نمک های صنعتی به دلیل شکل، ظاهر و اندازه آن است. مانند سایر نمک های صنعتی، نمک صدفی کاربرد خوراکی و غذایی ندارد. اما در بسیاری از صنایع این نمک به عنوان ماده اولیه مورد استفاده قرار می گیرد.
نمک صدفی 120 و نمک صدفی 130 به دلیل ساختار ریز مش خود در صنایع غذایی و لبنیات مورد استفاده قرار می گیرند. البته مجدد تاکید می کنیم که این نمک خوراکی نیست. بلکه از آن برای مزه دار کردن خوراکی ها استفاده می شود. از دیگر کاربردهای نمک صنعتی صدفی استفاده در صنایع اسید سازی است. برای تولید مواد شوینده و بهداشتی، عطر و… از این نمک استفاده می شود. نمک صدفی در صنایع دباغی نیز کاربرد فراوانی دارد. استفاده از نمک صدفی مش 130 در صنایع دباغی به منظور جلوگیری از فاسد شدن پوست و چرم رایج است. همچنین با استفاده از این نمک پوست به خوبی چربی زدایی می شود و موی اضافی حیوانات که روی پوست باقی مانده است با سرعت بیشتری از پوست جدا می شود.
خوب است تا بدانید استفاده از نمک صدفی برای افزایش نرمی و لطافت پوست و چرم نیز رایج است. البته پس از استفاده از این نمک و فرآوری پوست، با سنگ زدن بر روی پوست نمک ها را از آن جدا می کنند. علاوه بر این، از نمک صدفی در صنایع تصفیه آب و به منظور جلوگیری از گندزدایی آب استفاده می شود. نمک صدفی ظاهری مرواریدی شکل دارد و جزو نمک های با کیفیت به حساب می آید. اما از این نوع نمک صنعتی به هیچ عنوان خوراکی نیست و برای دام و انسان مورد استفاده قرار نمی گیرد.
انواع نمک شیلاتی
- نمک شیلاتی یا نمک نخودی یکی دیگر از انواع نمک صنعتی است که از نظر دانه بندی، ظاهر درشتی دارد. این نوع نمک تحت عنوان نمک پنیری نیز شناخته می شود. البته نام های دیگری نیز برای این نوع نمک در بازار رایج است. نمک شولاتی، نمک زیر، نمک سرسرندی، نمک گرانول درشت و نمک ظرفشویی از دیگر نام های رایج این نوع نمک هستند. نمک پودری زیر مانند سایر نمک های صنعتی کاربرد گسترده ای دارد.از نمک شیلاتی، این نمک صنعتی در صنایع مختلفی استفاده می شود. یکی از مهمترین صنایعی که استفاده از این نمک در آن به شدت رایج است، صنعت شیلات می باشد. نمک شیلاتی را در آبی که ماهی ها و آبزیان را در آن نگهداری می کنند، می ریزند. این نمک دارای خواصی است که از بروز قارچ، انگل و بسیاری از بیماری های مخصوص آبزیان جلوگیری می کند. همچنین از نمک شیلاتی برای گندزدایی آب و فاضلاب استفاده می شود. این نمک در پنیر سازی و تهیه زیتون نیز کاربرد دارد.نمک صنعتی شیلاتی برای احیای رزین، نگهداری از تجهیزات، دیگ بخار و بویلر و… نیز مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این موارد از نمک شیلاتی در صنعت چرم سازی و دباغی نیز استفاده می شود. بنابراین باید گفت نمک شیلاتی نیز یکی از نمک های پرکاربرد است.
سنگ نمک صنعتی چیست؟ با کاربردهای آن آشنا شوید
حالا که با انواع نمک صنعتی آشنا شدید، خوب است تا شما را با سنگ نمک صنعتی نیز آشنا کنیم. سنگ نمک صنعتی همان نمک خوراکی است که در ابتدا هیچ پردازشی روی آن انجام نشده است. این سنگ با نام سدیم کلرید و یا نام شیمیایی NaCl نیز معروف است. معمولا سنگ نمک های صنعتی سفید یا بی رنگ هستند. اما در معادن مختلف نمک می توان آنها را با رنگ های دیگری از قبیل بنفش، آبی تیره، آبی روشن، قرمز، نارنجی و… یافت کرد. یکی از بزرگترین معادن نمک های صنعتی و خوراکی در ایران در شهر گرمسار که در استان سمنان واقع است، قرار دارد. در معادن و غارهای نمکی گرمسار انواع سنگ نمک های صنعتی با رنگ های مختلف یافت می شود.
در خصوص سنگ نمک صنعتی باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که رنگ این سنگ ها بسته به مقدار ناخالصی های موجود در آن متفاوت است. بنابراین تمامی سنگ نمک های صنعتی برای مصارف خوراکی مناسب نیستند. شاید برایتان جالب باشد تا بدانید سنگ نمک های صنعتی از تبخیر آب نمکی که در دریاچه ها و حوضچه های نمک وجود دارند، به وجود می آیند. پس از تبخیر آب این دریاچه ها و حوضچه ها رسوبات باقی مانده از آنها به صورت سنگ های نمک در می آیند.
آیا می دانید کاربرد سنگ نمک صنعتی چیست؟ بیشترین کاربرد و استفاده سنگ نمک صنعتی در تولید محصولات بهداشتی است. این نوع سنگ صنعتی در تولید محصولات بهداشتی نقش بسیار مهمی دارد. زیرا ویژگی های آن باعث می شود تا خاصیت درمانی به محصولات بهداشتی داده شود. البته بعضی از این سنگ نمک ها که درجه خلوص آنها مناسب تر است، به صورت خوراکی نیز استفاده می شوند. بسیاری دیگر از آنها به عنوان نمک دام و طیور مورد استفاده قرار می گیرند. اما موارد استفاده از این سنگ ها به میزان خلوص آنها بستگی دارد. زیرا همانطور که می دانید نمک های صنعتی درجه خلوص متفاوتی دارند و بسیاری از آنها برای سلامتی انسان مضر هستند.
مهمترین و اصلی ترین کاربردهای سنگ نمک در صنعت
همانطور که متوجه شدید سنگ نمک صنعتی در تولید محصولات آرایشی نقش بسیار مهمی دارد. از این سنگ ها به عنوان نمک درمانی استفاده می شود. خوب است تا بدانید نمک در بسیاری از موارد به دلیل ترکیباتی که دارد، برای سلامت انسان مفید است. اما حد اعتدال در مصرف آن حتما باید رعایت شود. سنگ نمک های صنعتی بیشتر برای پوست و مو مفیدند. به همین منظور از آنها در تولید محصولات مراقبت پوست و مو استفاده می شود. یکی از این محصولات سرم پوست سر است. این سرم برای جلوگیری از پوسته پوسته شدن پوست سر و خارش پوست سر تولید می شود. خواص درمانی که در سنگ نمک صنعتی وجود دارد باعث می شود تا این استفاده از این سرم برای تقویت پوست سر و جلوگیری از بروز مشکلات مربوط به پوست سر مفید باشد.
بسیاری از افراد از خشکی پوست سر رنج می برند. محصولاتی که با استفاده از سنگ نمک های صنعتی تولید می شوند، رطوبت مورد نیاز پوست سر را تامین می کنند. در نتیجه بسیاری از مشکلات مربوط به پوست سر کاهش می یابد. علاوه بر آن از سنگ نمک صنعتی در تولید شامپوهای مخصوص موهای خشک و معمولی استفاده می شود. مواد معدنی که در این سنگ نمک ها وجود دارد باعث می شوند تا نرمی و شادابی به پوست و موی سر برگردد.
تاثیرات سنگ های نمک خوراکی برای سلامتی
همانطور که متوجه شدید بسیاری از سنگ نمک های صنعتی برای مصارف خوراکی مناسب هستند. اما در مقابل باید به میزان خلوص سنگ نمک صنعتی توجه داشت. سنگ نمک صنعتی دانه بندی متفاوتی دارد. اما گاهی نیز به صورت خرد شده و قطعه قطعه شده در فروشگاه های مختلف به فروش می رسد. خوب است تا بدانید از 92 عنصر مهمی که برای سلامتی انسان مفید هستند، 84 عنصر در سنگ نمک وجود دارد. بنابراین هرگز نمی توان از خواص آن برای سلامتی چشم پوشی کرد. به خاطر داشته باشید که فقط تعداد محدودی از این سنگ ها برای سلامتی مفید هستند. اما خوب است تا به بررسی مزیت های سنگ نمک صنعتی برای سلامتی بپردازیم.
نمک های صنعتی به چه صورت بسته بندی می شوند؟
تا به اینجا با انواع نمک صنعتی و کاربردهای آن و همچنین سنگ نمک صنعتی و کاربردهایش آشنا شدید. آیا می دانید این نمک ها در چه بسته بندی هایی به فروش می رسند؟ در خصوص بسته بندی نمک های صنعتی باید بگوییم بسته بندی این نمک ها با یکدیگر متفاوت است. به عنوان مثال نمک زبر بسته بندی متفاوتی با نمک نمکدانی دارد. آیا می دانید به چه علت؟ زیرا شرایط نگهداری از انواع نمک ها با یکدیگر متفاوت است. علاوه بر این موارد، اندازه نمک ها یکی دیگر از موارد تعیین کننده در نوع بسته بندی آنها هستند. به عنوان مثال بسته بندی نمک مش 90 با بسته بندی نمک مش 100 کاملا متفاوت است.
یکی دیگر از دلایلی که اهمیت بسته بندی نمک صنعتی را بالا می برد، جلوگیری از آلوده شدن نمک ها است. بعضی از نمک های صنعتی در کیسه های لمینت بسته بندی می شوند. این کیسه ها مانع ورود گرد و غبار و آلودگی به داخل بسته بندی نمک می شوند. بنابراین حتی در زمان بارگیری در کامیون ها این نمک ها آلوده نمی شوند و حتی کف کامیون ها را نیز آلوده نمی کنند.
ضمن تمام این موارد کیسه نمک صنعتی به نوعی شناسنامه کلا به حساب می آید. اطلاعات مربوط به نمک های صنعتی بر روی کیسه و بسته بندی آنها درج می شود. در این صورت برای ترخیص کالا در گمرک مشکلی به وجود نمی آید. خوب است تا بدانید در بسیاری از شرایط بسته بندی و کیسه های نمک صنعتی به نوعی یک پلن تبلیغاتی به حساب می آید. درج اطلاعات و مشخصات تولیدکننده و همچنین اطلاعات نمک بر روی این کیسه ها باعث می شود تا علاوه بر خریدار، بسیاری از مردم نیز این اطلاعات را ببینند و نسبت به خرید نمک های صنعتی ترغیب شوند.
نمک نمکدان چه ویژگی هایی دارد؟ روش تهیه نمک نمکدان
همانطور که متوجه شدید نمک صنعتی غیر خوراکی است. اما شاید بپرسید نمک نمکدانی چگونه تهیه می شود؟ همه ما می دانیم که یکی از پرمصرف ترین نمک ها، نمک نمکدان است. این نمک ها که در کارخانجات مخصوص فرآوری می شوند و به ناخالصی های آنها گرفته می شوند، نقش مهمی در تغذیه ما انسان ها دارند. سنگ نمک در کارخانجات مربوطه وارد خط تولید نمک طعام شده و ناخالصی هایش به طور کامل از آن جدا می شوند. نمک های خوراکی که ما به عنوان نمک نمکدانی استفاده می کنیم، ید دار هستند. نمک یددار سرشار از خاصیت است.
شاید برایتان جالب باشد تا بدانید در بسیاری از کشورهای دیگر نمک بدون ید به عنوان نمک طعام استفاده می شود. مصرف نمک بدون ید برای مدت طولانی آسیب های زیادی به بدن و سلامت انسان می رساند. البته در گذشته نمک بدون ید یکی از اصلی ترین نمک های مصرفی خانوار بوده است. سنگ نمک ها در کارخانجات تصفیه می شوند و پردازش های لازم روی آنها انجام می شود. سپس به این نمک ها ترکیبات لازم از قبیل ید اضافه می شود و به عنوان نمک نمکدان بسته بندی شده و در اختیار مردم قرار می گیرد.
خرید انواع نمک صنعتی
شما می توانید بسته به نوع نیازتان نسبت به خرید انواع نمک صنعتی اقدام کنید. خرید نمک پودری فله مزایای بسیار زیادی دارد. چرا که از نظر قیمت و هزینه مقرون به صرفه تر است. خرید نمک مش 120، خرید نمک شکری فله و به طور کلی خرید انواع نمک های صنعتی با توجه به نوع نیاز و کاربرد می تواند در مقادیر مختلفی صورت بگیرد. از آنجایی که کشور ما ایران جزو ده کشور برتر تولید کننده انواع نمک های صنعتی و نمک طعام در خاورمیانه است، شما می توانید بهترین انواع نمک های صنعتی و خوراکی را از کارخانجات تولید نمک های صنعتی تهیه کنید. به خاطر داشته باشید استفاده از این نمک ها در صنایع مختلف کاربرد گسترده و فراوانی دارد. با توجه به نوع نمکی که مورد نیازتان است می توانید آن را در بسته بندی های 20، 30، 40، 50 و 1000 کیلوگرمی تهیه و خریداری کنید.
در هنگام خرید انواع نمک صنعتی حتما به دانه بندی و اندازه نمک ها توجه داشته باشید. زیرا دانه بندی و اندازه نمک ها در کاربرد آنها تفاوت هایی ایجاد می کند. همچنین حتما اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی نمک ها را به خوبی بررسی کنید. زیرا تمامی پارامترهای شیمیایی، درجه خلوص نمک و سایر اطلاعات مهم حتما بر روی بسته بندی آن درج می شود.
کلام آخر
در این بخش اطلاعات کاملی در خصوص انواع نمک صنعتی و کاربردهای آنها در اختیارتان قرار دادیم. با توجه به مواردی که به آنها اشاره کردیم، شما می توانید از انواع این نمک ها با توجه به کارایی و کاربردی که دارند، استفاده کنید. نمک های صنعتی نام های رایجی دارند که در اینجا برایتان عنوان کردیم. به خاطر داشته باشید اکثر نمک های صنعتی غیر خوراکی هستند و به دلیل ناخالصی هایی که دارند، ممکن است برای سلامت انسان خطراتی را به وجود بیاورند. همچنین بسیاری از این نمک ها برای دام و طیور نیز مناسب نیستند. پس با آگاهی از فرمولاسیون و ساختار شیمیایی این نمک ها، آنها را خریداری کنید و مورد استفاده قرار دهید.
قابل ذکر است که میتوانید فیلم این محصول را در کانال اپارات و کانال یوتوب ما مشاهده فرمایید