راهنمای خرید نمک صدفی صادراتی
همه چیز در مورد نمک صدفی
نمک صدفی چیست و چه کاربردی دارد؟ نام های دیگر این نوع نمک چیست؟ جهت خرید نمک صدفی صادراتی به چه سایت معتبری مراجعه نماییم؟
نمک های صنعتی خلوص کمتری در قیاس با نمک های خوراکی دارند. در حقیقت نمک های صدفی ید دار نبوده و تصفیه نشده اند. این نوع نمک ها در صنایع بسیار گسترده ای کاربرد دارند. از انواع نمک های صنعتی در حیطه مواد شوینده، بهداشتی، تصفیه آب و فاضلاب و … استفاده می شود. در حقیقت نمک های خوراکی بایستی درجه خلوص بیشتری داشته باشند تا در حین مصرف شخص دچار بیماری های مانند سنگ کلیه نشود. جالب است بدانید که ایران جزو 20 کشورهای برتر جهان در زمینه تولید انواع نمک های صنعتی می باشد. نمک ها بعد از روند تصفیه شدن با توجه به کاربردی که دارند، در بازار عرضه می شوند.
نمک های صنعتی در حوزه های بسیار گوناگونی همچون دامداری، دامپروری، تصفیه آب رودخانه ها، حفظ سختی آب، در زمینه احیای زرین، ساخت دیگ بخار بویلر و … کاربرد دارند.
انواع نمک های صنعتی
در واقع نمک های معدنی در گریدهای بسیار مختلفی تولید می شوند. مهمترین نمک های معدنی عبارتند از نمک صدفی، نمک شیلاتی، نمک نخودی، نمک جاده و … می باشند. در این مقاله قصد داریم تا شما عزیزان را با کاربرد، نحوه تولید و … نمک صدفی بیشتر آشنا نماییم:
نمک صدفی جزو کوچکترین نمک های صنعتی محسوب می شود. نمک صدفی از لحاظ دانه بندی هم اندازه نمک های پودری می باشد و از درخشندگی و شفافیت بالایی برخوردار می باشد. این دو نوع نمک، کاربردهای بسیار متفاوتی با همدیگر دارند. نمک صنعتی به علت کاربردهای بسیار فراوانی که دارند به اندازه ها و مش بندی های گوناگونی تقسیم می شود. نمک های دانه بندی از ریز به درشت عبارتند از:
نمک سیلیکون، نمک پودری، نمک صدفی 130، نمک صدفی 120، نمک شکری، نمک شیلاتی.
نحوه تولید نمک صدفی
بعد از خرد شدن سنگ نمک، جهت رفتن به سمت سرند، سنگ نمک از روی نقاله رد می شود و در طی چندین مرحله این عمل انجام می گیرد تا سنگ نمک به اندازه های گوناگون دانه بندی شود. همانطور که در متن بالا به آن اشاره نمودیم این نمک به دلیل شباهت فراوانی که با مروارید دارد، در بازار به نام نمک مروارید شناخته می شود. ناگفته نماند نمک صدفی را با توجه به دسته بندی که دارد با نام نمک 130 در بازار می شناسند. به هیچ عنوان نباید از نمک صدفی به عنوان نمک خوراکی استفاده نمود. در میان انواع نمک های صنعتی، این نوع نمک دارای ارزش بسیار بیشتری است.
نمک صدفی شباهت بسیار فراوانی به سفیدی مروارید و صدف دارد. به همین علت این نمک را با این نام می شناسند. این نمک از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشد و جزو بهترین نمک های صنعتی محسوب می شود.
نام های دیگر نمک صدفی در بازار
نمک صدفی یا همان نمک مش 130 و نمک مش 120 بجز مصارف صنعتی، در صنایع غذایی فراوانی با تناژ بالا مورد استفاده قرار می گیرد. این نمک با نام های دیگری در بازار شناخته می شود. نمک صدفی صنعتی، نمک نمک دانی، نمک مش ریز، نمک مش 120، نمک مش 130، نمک 120، نمک ریز، نمک زبر، نمک خوراکی، نمک گرانول ریز، نمک یددار.
نمک صدفی صنعتی دارای مش ( 35 الی 45) می باشد و در اصطلاح به آن نمک مش 130 یا نمک مش 120 می گویند. بهتر است بدانید که به این نمک جزو گرانترین، بهترین و در عین حال پر مصرف ترین نمک ها در بین انواع نمک های صنعتی می باشد. نمک صدفی همانند سایر نمک های صنعتی دیگر موجود در بازار، کاربرد غذایی و خوراکی ندارد. در حالی که در صنایع بسیار فراوانی نمک صدفی به عنوان ماده اولیه استفاده می شود. انواع سنگ نمک دارای ناخالصی های فراوانی است.
در صورتی که نمک طعام دارای 99 درصد خلوص می باشد. نمک های خرد شده بدون بد بوده و تصفیه نشده اند. این نوع نمک ها به علت تصفیه نشدن، مازاد بر سدیم و کلرید، ناخالصی های بسیار فراوانی همچون کانی ها و انواع فلزها دارد. وجود این ناخالصی ها موجب بیماری های کلیوی می شود. ممکن است این نمک دارای فلزات بسیار سنگینی مانند کادمیوم، جیوه و سرب باشد. این عناصر محرک ایجاد سرطان می باشند. از آنجایی که این نوع نمک کاربرد خوراکی ندارد و صنعتی می باشد به تصفیه شدن نیازی ندارد و به طور گسترده در صنایع فراوانی کاربرد دارد.
کاربرد نمک صدفی
نمک صدفی 130 و نمک صدفی مش 120 به علت ساختار بسیار ریز مشی که دارد، در لبنیات و صنایع غذایی به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. نکته قابل توجهی که در رابطه با این نوع نمک لازم است بدانید، این نوع نمک، خوراکی نمی باشد و از آن جهت مزه دار نمودن خوراکی های استفاده می نمایند. یکی دیگر از کاربردهای نمک صدفی در صنایع اسید سازی می باشد. جهت تولید مواد بهداشتی، شوینده، ادکلن و … از این نوع نمک استفاده می نمایند. البته ناگفته نماند از نمک صدفی مش 130 در دباغی، جهت جلوگیری نمودن از فاسد شدن چرم و پوست استفاده می نمایند. استفاده از این نمک موجب چربی زدایی بسیار خوب پوست خواهد شد و موی اضافی حیوانات که بر روی پوست آنها باقی مانده است با سرعت بسیار بیشتری از آن جدا می شود.
البته ناگفته نماند استفاده از نمک صدفی جهت افزایش لطافت و نرمی پوست بسیار رایج می باشد. بعد استفاده نمودن از این نوع نمک و در نهایت با فرآوری کردن پوست، به راحتی نمک ها با سنگ زدن روی پوست جدا می شود. مازاد بر اینها از این نوع نمک در صنعت تصفیه آب جهت جلوگیری از گندزدایی آب به وفور استفاده می شود. نمک صدفی با اینکه ظاهری شبیه به مروارید دارد جزو با کیفیت ترین نمک ها به شمار می آید. این نوع نمک خوراکی نمی باشد و برای انسان و دام مورد استفاده قرار نمی گیرد.
نمک صدفی 130
نمک صدفی 130 یا مش 130 شباهت بسیار فراوانی به نمک خوراکی دارد. اندازه این نوع نمک از 3 دهم میل تا هشت دهم میل متغیر می باشد. در حالی که نمک مش 120 اندازه آن از هشت دهم میل تا 1 میل متغیر است. نمک صدفی 130 جزو ریزترین نوع نمک های دانه بندی می باشد.
کارخانه تولید نمک
شهر گرمسار به عنوان قطب اصلی تولید انواع نمک در کشور شناخته شده است. حجم تولید انواع نمک در این شهر به علت معادن گوناگون سنگ نمک بالا می باشد.
شرکت معتبر و خوشنام الماس نمک نگرانی های خریداران عزیز نمک صدفی را در فصل های بارندگی از لحاظ چسبندگی این محصول، با مراقبت زیاد در حمل و نقل و با استفاده از دستگاه های خشک کن بر طرف می سازد.
جهت استفاده از نمک صدفی صنعتی لازم است چندین نکته مهم رعایت شود. در متن زیر به آن می پردازیم:
در فصل های سرد سال به علت نم و رطوبت فراوان، سرنده به راحتی نمی توانند که نمک ها را از هم جدا کنند. گاهی اوقات پیش می آید که در زمان تفکیک نمک ها، ها روی توری های سرند به همراه نمک سایز 130 و نمک سایز 120، مقداری گرد نمک وارد سیلو شود و در نهایت منجر به کاهش کیفیت نمک می شود. اصلی ترین علت این کار، بارهای خیسی است که از معادن بارگیری خواهند شد و رطوبت هوا می باشد.
در نمک های صنعتی بایستی به این نکته مهم و اساسی توجه نمود که در فصل زمستان کیفیت بار تا حدودی پایین می باشد. همانطور که در متن بالا به آن اشاره نمودیم به علت رطوبت هوا است. همین امر منجر به کلوخه شدن نمک های صدفی سایز 120 و سایز 130 خواهد شد. جهت مصرف نمک های صدفی سایز 130 و 120 در مناطق با رطوبت زیاد و مناطق شرجی باید از کیسه های مخصوصی ( لمینت) استفاده نمود. این کیسه های دوجداره تا حد زیادی مانع نفوذ رطوبت به درون کیسه نمک می شوند. همین امر منجر به دیر کلوخه شدن نمک خواهد شد.
استفاده از نمک صدفی
همانطور که در متن بالا به آن اشاره نمودیم نمک صدفی به علت شباهت بسیار فراوانی به نمک خوراکی دارد، توسط افراد معمولی به راحتی قابل تشخیص نیست. متاسفانه برخی از افراد سودجو این نمک را به عنوان نمک خوراکی می فروشند. نمک های صنعتی به علت تصفیه نشدن، دارای ذرات می باشند که از سوی وزارت بهداشت مجوز لازم جهت مصرف خوراکی را ندارند.
نمک نمکدان
نمک صدف نمکدانی جزو پرمصرف ترین نمک های خوراکی می باشد. نمک خوراکی در کارخانجات بسیار مخصوصی فرآوری خواهد شد و تمام ناخالصی های آن را می گیرند. نمک خوراکی نقش بسیار مهمی در تغذیه ما دارد. سنگ نمک در کارخانجات مخصوص بعد از وارد شدن به خط تولید نمک طعام و به طور کامل ناخالصی های آن را می گیرند. نمک نمکدانی ید دار می باشد و سرشار از خاصیت است. در برخی از کشورها از نمک بدون ید به وفور به عنوان نمک طعام استفاده می نمایند.
مصرف این نوع نمک ( بدون ید) در بازه زمانی طولانی آسیب های جدی و فراوانی به سلامت و بدن انسان وارد می کند. در زمان های گذشته از نمک های بدون ید به عنوان نمک خوراکی استفاده می نمودند. این روزها در کارخانجات سنگ نمک را تصفیه می کنند و پردازش های لازم را بر روی آنها انجام میدهند. در نهایت به این نمک ها ترکیبات لازم همانند ید اضافه می کنند و به عنوان نمک های ید دار تصفیه شده ( نمک نمکدانی) در اختیار عموم مردم قرار می دهند.
دقت نمایید که نمک های خوراکی تصفیه شده بایستی در بسته بندی های کاملا بهداشتی ( دارای پروانه بهداشت، سیب سلامت و نشان استاندارد باشد) عرضه بازار شوند. تهیه نمک صدفی بدون ید با روش تبلور مجدد به راحتی امکان پذیر است.
ویژگی های نمک صدفی بدون ید
همانطور که میدانید تولید نمک از کارخانه های صنعتی انجام نمی گیرد. کارگاه ها و کارخانه ها میتوانند ناخالصی های نمک دریا و یا سنگ نمک را داشته باشند تا نمک طعام را تولید نمایند. نمک استاندارد صدفی بدون ید، نمکی است که هیچگونه ناخالصی و افزودنی ندارد و در هنگام تصفیه نمودن آن از روش های مطمئن و گوناگونی همچون تبلور مجدد استفاده می نمایند.
نمک صدفی فله با قیمت های بسیار مناسبی با توجه به کیفیت بالای آن عرضه بازار می شود. خرید نمک صدفی فله ای از الماس نمک به علت کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسبی که دارد، با استقبال بسیار فراوانی مواجه شده است. زیرا سنگ نمک استخراج شده از معادن سنگ نمک گرمسار از خلوص بالایی برخوردار می باشد. جالب است بدانید به دلیل کیفیت بالای نمک صدفی این مرکز، در کشورهای دیگر خواهان فراوانی دارد و به دیگر کشورهای گوناگون صادر می شود.
صادرات و خرید نمک صدفی صادراتی
سنگ نمک های با خلوص بالا بعد از استخراج شدن از معادن سنگ نمک به دیگر کارخانجات تولید نمک صنعتی برده خواهند شد در این کارخانه به وسیله تجهیزات پیشرفته و کوبیت خرد می شوند و در آخر با سرندهای لرزان درجه بندی خواهند شد.
شما عزیزان در هر نقطه ای از کشور با توجه به نیازتان اقدام به خرید نمک صدفی نمایید. خرید فله این نوع نمک مزایای بسیار فراوانی دارد از لحاظ قیمت بسیار مقرون به صرفه تر می باشد. در الماس نمک خرید نمک صدفی همانند سایر نمک های صنعتی دیگر در مقادیر گوناگونی امکان پذیر می باشد. در این مرکز می توانید انواع نمک های صنعتی را در بسته های مختلف ( 20، 30، 40، 50 و 1000 کیلوگرمی) خریداری نمایید.
فروش نمک صدفی در کیسه های مختلف در الماس نمک امکان پذیر می باشد. این نوع نمک جزو پرفروش ترین نمک های صنعتی در خارج و داخل کشور می باشد.
خرید نمک صدفی کیسه ای با قیمت بسیار مناسب و کیفیت بسیار بالا از کارخارخانه ها و کارگاه های تولیدی فراوانی انجام می گیرد. خرید مستقیم نمک صدفی صادراتی با قیمت مناسب از طریق الماس نمک امکان پذیر می باشد. به جرات میتوان گفت که تمام نمک های موجود در این مرکز با کیفیت بالایی عرضه بازار می شوند. با خرید نمودن در این مرکز معتبر و خوشنام میتوانید خریدی مقرون به صرفه داشته باشید.
قابل ذکر است که میتوانید فیلم این محصول را در کانال اپارات و کانال یوتوب ما مشاهده فرمایید
عالی
کاملا مفید
کیفیت عالی